Kedves Olvasó!
Két élenjáró rákspecialista: Dr. Johanna Budwig és Udo Erasmus leírják, miért vélik úgy, hogy az elektromos tulajdonságokkal rendelkező esszenciális zsírsavak a rák gyógymódjának részét képezik. A plazmamező veszteség megzavarja az autonóm idegrendszert és tönkreteszi a sejtek közötti kommunikációt. Meggyőződésük ezen felül, hogy az esszenciális zsírsavakban szegény modern étrend a rák egyik fő oka.
A plazmamezőn keletkezett lyuk, vagy a csökkent energiakapacitás sebezhetővé teszi a sejteket a paraziták támadásával szemben. A paraziták aztán megállítják az oxidatív folyamatot, ami elvonja a sejt energiáját.
Prof. Dr. Otto Warburg Felfedezte, hogy a rákos sejtek a glükóz erjesztésével termelnek energiát, és a normál embrionális sejtek légzésének 35%-os csökkentésének hatására, a normál sejtek oxidatív anyagcseréről erjedésre váltanak át. A rák létrejöttének alapja az oxidativ glikolízisről az erjedésre való átállás. Mikrobás fertőzés nem mindenkor kell hozzá, csupán az oxigénszintet kell csökkenteni ahhoz, hogy a légzés 35%-osra essen vissza. Prof. Dr. Warburg szerint a rák automatikusan megjelent, mivel ezek a sejtek tartósan átálltak az oxidatív glikolízisről az erjedésre. Warburg álláspontja szerint a rák oka a csökkent oxigén belégzés. Tehát, logikus az, hogy étrendünk fehérjéi hozzáigazodjanak a sejtekhez, hogy megjeleljen a vércsoportunk speciális cukrának.
Ezért ajánlom megismerni vérünket, vérünk kémiai szerkezetét, hogy talán a különbségük így jobban elfogadhatóbb. A táplálkozás esetén is azok a reakciók vehetők észre, mint a transzfúzió esetén is.
Szaknyelven szólva a „0” – vércsoportnak 0 szerű antigénje van, azaz gyenge immunválaszt kiváltó H-antigénje. A többi vércsoportok ismétlődő cukorláncokból állnak, melyek a fukóz nevű cukorban végződnek. A fukóz önmagában alkotja a legegyszerűbb vércsoportot, a O-át.
- A „0”-vércsoport-antigén az alapja a többi, bonyolultabb vércsoportnak.
- „A” –vércsoport-antigén alapja: A fukóz cukor, és egy másik cukor, az N-acetil-galaktozamin hozzáadásával jön létre.
- „B” –vércsoport-antigén alapja: A fukóz cukor, és egy másik cukor, a D-galaktóz adódik hozzá.
- „AB” –vércsoport-antigén alapja: A fukóz cukor, és mindkét cukor, az N-acetil-galaktozamin és a D- galaktozamin adódik hozzá.
Ez eldönti azt is, hogy melyik vércsoport volt az első. Ebből megállapítható, hogy az első a „0” – vércsoport volt, amely a több évezredes fejlődés, a környezeti, a természeti alkalmazkodásával, táplálkozását érintve is, a másik, a többi vércsoport kialakulásában jelentős szerepe volt. Egyetlen immunfunkció hatékonysága sem hasonlítható a vércsoportéhoz.
Tabi Sándor
Keszthely
|